Over deze blog

Waar gaat deze blog over?

Op deze blog schrijf ik persoonlijke berichten die gaan over mijn zoektocht naar de belangrijke dingen in het leven. De kleine dingen die het leven mooi en waardevol maken. Door het delen van mijn ervaringen wil ik andere mensen inspireren om ook op zoek te gaan naar de dingen die hun leven extra gaaf maken.

Ik wil graag de wereld een beetje mooier maken en het adagium is “Verbeter de wereld, begin bij jezelf.” Dat is precies wat ik probeer. Mijn grootste interesses zijn persoonlijke ontwikkeling en life-hacking. Door het aangaan van uitdagingen probeer ik mijn grenzen te verleggen en vaste gedachtepatronen te doorbreken. Met experimeteren en reflecteren wil ik kijken of ik mijn leven nog beter, gezonder, leuker, succesvoller, effectiever, etc. kan maken. Want… waarom doen we eigenlijk wat we doen?

Wat vind ik belangrijk?

Wat ik doe met mijn leven, waar ik mee bezig ben en welke uitdagingen ik wil aanga: dit alles wordt bepaald door de dingen die ik leuk en interessant vind. Op het moment van schrijven zijn dat veel verschillende dingen, including but not limited to persoonlijke ontwikkeling, mezelf uitdagen, yoga, mediteren, hardlopen, minimalisme en consuminderen, dingen creëren en andere mensen inspireren.

Samenwerken?

Leuk! Stuur me een bericht via ‘Contact’ in het menu links of laat een reactie achter op mijn blog. Ik zal zo snel mogelijk reageren.

 

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.