Muziekupdate #2

Hier is weer een update over de muziek-challenge. Ik doe nu twee weken zonder illegale muziek en ik heb allemaal cravings gekregen!

Ik ben naar de bibliotheek gegaan en ben los gegaan op de leen-cd’s. Nu kan ik eindelijk weer Jethro Tull en Chet Baker luisteren!

Verder merk ik dat muziek luisteren veel bijzonderder wordt. Je gaat met meer liefde luisteren naar de cd’s die je al hebt, en als je de kans krijgt om naar muziek te luisteren die je niet bezit, wordt dat opeens iets heel bijzonders. Het feit dat ik niet elke tien seconden een ander nummer op kan zetten, maakt muziek eigenlijk leuker.

Ik ben ook actief geworden op Discogs, want ik wil cd’s en platen kopen kopen kopen. Discogs is een soort marktplaats meets GoodReads voor muziek en het is hard onderweg om een soort nieuwe verslaving te worden. Ik overweeg ook binnenkort een platen-ophang-systeem te kopen: want als ik toch muziek moet aanschaffen voordat ik het ga luisteren, waarom zou ik dan niet de plaat (met een mooie hoes) kopen? :)

Voor de geinteresseerden, hier is mijn Discogs wishlist.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.