Bring on the blog-challenge!

Zoals ik in mijn eerste blogpost al opmerkte, is deze blog een persoonlijke challenge.

Ik vind bloggen ontzettend leuk. Mijn eerste weblog maakte ik in 2005 en sindsdien heb ik altijd een website gehad. Het is me echter nog niet gelukt om consistent een blog bij te houden. Dat vind ik superjammer, dus ik hoop dat ik mezelf met een challenge kan motiveren om wat vaker te schrijven.

Wat is de challenge?
Ik ben van plan om 1 jaar lang, minstens één keer in de week een update schrijven op deze weblog. Dat zijn 52 posts, een respectabele hoeveelheid. :)
Misschien verzin ik in de loop van het jaar nog wel aanvullende schrijf-challenges.

Waarom ga ik dit doen?
Ik wil meer oefenen met schrijven, leuke dingen delen met het internet, en in contact komen met mensen die dezelfde dingen meemaken of leuk vinden als ik.

Deze challenge gaat mij hopelijk het duwtje in de rug geven dat ik nodig heb om een (wat) lang(er) lopende blog te beginnen. Eerder deed ik een soortgelijke challenge voor mijn online kookboek Mosterdgeel. De challenge was om in één week 20 nieuwe recepten online te zetten — best een formidabele klus, omdat ik pas iets online zet als ik het ook daadwerkelijk uitgebreid heb getest in de keuken! Na de (geslaagde) challenge had Mosterdgeel 60 recepten, waarvan een groot deel vegetarisch of zelfs veganistisch. Het was opeens een “echt” kookboek geworden en dat voelde fantastisch.

Ik ben benieuwd wat het komende jaar voor rare schriftelijke uitspattingen gaat brengen.

Houd je ook zo van personal challenges? Lees dan dit leuke artikeltje over jezelf uitdagen op degroenemeisjes.nl!

Als je nog leuke suggesties, onderwerpen, thema’s, challenges of schrijfopdrachten weet, laat dan vooral een berichtje achter!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.